Goedele: over cholesterol en resultaten

Goedele heeft een familiegeschiedenis van hoge cholesterol. En een job waarin ze met kinderen werkt. Dus zeker nu laat ze regelmatig bloednames doen zodat ze kan monitoren wat haar waardes doen en of ze zeker geen Covid heeft. Haar resultaat in juni was standaard: verhoogde cholesterol, maar de verhouding was nog net ok. Half augustus zei ze: “Moet je nu eens iets weten?! Mijn cholesterol is helemaal genormaliseerd en de verhouding perfect.” Voor mij als coach is dit een knalresultaat en een leuk onderwerp over hoe ‘familiegeschiedenis’ en ‘genetisch’ vaak niet het hele verhaal vertelt. Maar dat was eigenlijk niet de reden dat Goedele me contacteerde.

Goedele kwam naar mij met een duidelijke doelstelling: Modelklaar zijn op 16/9 voor haar comeback. Dat wilde zeggen dat naast de klassieke parameter ‘vetpercentage’ er nog een aantal dingen meespeelden. Modellenbureaus werken namelijk vaak met gewicht en maten/centimeters. We begonnen op 64,4kg met 24.3% vet en 92-77-104 als maten. Begin augustus bleek dat we er nog een deadline bijkregen. Eind augustus was er een pas-sessie waar ze al in vorm voor moest zijn. Tandje bijsteken dus! Op 18 augustus, een paar dagen voor de pas-sessie klokten we af op:

Gewicht: 59,2kg (-5,2kg)
Vetpercentage: 18,9 (-5,6%)
Centimeters: Borst (-8cm) Taille 68 (-9cm) Heup 94 (-10cm)
Goedele was het van vroeger gewend om haar gewicht shoot-klaar te krijgen. Maar ze deed het nog nooit zo gezond. “Ik eet veeeeeel meer dan ik ooit gedacht zou hebben. Ik ben gewend aan weken en weken kip en tomaten eten en mezelf uithongeren.” Over haar traject zei ze het volgende:

“Ondanks een sportieve levensstijl, enkele gezondheidsboeken en veel ‘goede raad’, kon ik nooit mijn gewenst resultaat behalen. Ik was er van overtuigd dat het niet meer voor mij was weggelegd. Bram zet als coach meteen op alle vlakken in, weerlegt enkele mythes en met zijn positieve no-nonsense aanpak, was ik na 3 maanden trainen waar ik in jaren nooit was geraakt. Ik heb nu een realistisch beeld van inspanning en resultaat, bedankt Bram!” – Goedele

 

Hieronder vind je haar resultaten en zelfgemaakte voor- en na-foto’s. Good job Goedele!