SMALL GROUPS

Small group trainingen zijn trainingen voor 4-6 personen. Ze bieden een heel aantal voordelen. Je kan samen sporten met een aantal vrienden/vriendinnen, collega’s,… of instappen in een bestaande groep en zo nieuwe mensen leren kennen. Omdat je in een kleine groep traint is er tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding en profiteer je bovendien van de groepsdynamiek.

Je leert welke oefeningen het meeste rendement leveren voor je doelstelling en hoe je ze correct uitvoert. Een ideale manier dus om kennis te maken met persoonlijke begeleiding.

Small group trainingen kunnen op elk niveau opgestart worden. Brandweermannen die zich voorbereiden op hun jaarlijkse test, mensen die een beetje strakker in het pak willen zitten of een aantal collega’s die hun houding willen verbeteren om de gevolgen van een bureaujob tegen te gaan.

Flow zone

Small groups trainingen Bram Vandecruys

Maandag van 19u35 – 20u35

We werken aan lenigheid, stabiliteit en kracht in kleine, natuurlijke ‘flows’. Deze flows zorgen ervoor dat je continu in beweging blijft en op je eigen niveau kan werken. De lesgever zorgt voor aangepaste oefeningen als je niet of te goed mee kan.

Locatie: Multidisciplinair centrum De Prikkel in Geel

Wil je meedoen? Neem gerust contact op!

Krachtraining voor dames

bram_vandecruys_personal_training-75

De voordelen van krachttraining voor dames zijn duidelijk, maar vaak ontbreekt de kennis en de goesting om in een commerciële gym tussen de spierbundels te gaan staan. Daarom trainen we met een klein groepje samen. Elke les wordt er een basispatroon uitgelegd en getraind volgens een gestructureerd plan, zodat je je resultaten kan optimaliseren.

Locatie: Blue Fenix, Mol

Neem contact op voor meer informatie