Hoewel de lockdown voor heel wat leed en zorgen heeft gezorgd, zijn er ook veel mensen geweest die meer gingen bewegen, gezonder gingen koken,… en dat vind ik natuurlijk geweldig! Lopen werd dan ook de favoriete tool van heel wat mensen die aan het bewegen gingen en snel en veilig terug in conditie wilden geraken

Toch kreeg ik veel berichtjes van mensen over blessures, beperkte resultaten, enzovoort. Omdat velen van hen aan de slag gingen met Start to run, nam ik dit systeem even onder de loep en ontwikkelde mijn eigen versie van een terug-in-conditie programma.

FitFast logo

No more excuses

een premium loopprogramma met alleen maar voordelen

Cross blue

Premium programma

Lopen 1
  • kies wanneer je je schoenen aantrekt en erin vliegt- Je loopt vlot 5km op 6 weken.
  • Je loopt nooit langer dan een minuut, tenzij voor je tests. Klinkt raar, maar het werkt, you’ll see
  • Je trainingen zijn kort en krachtig
  • Een programma met thuisoefeningen vermindert het blessuregevaar drastisch
  • conclusie: Snel en veilig terug in conditie!

Investering

lopen 2
  • Tijd: 6 weken @ 3x/week 20-30 min (eerste week 5x)
  • Mindset: Kom uit je comfortzone, even lekker diep gaan
  • Budget: 29 € zonder en 49 € met coaching

Start je training vandaag nog

Start vandaag nog met het FitFast programma. Je kan kiezen tussen een individueel programma zonder begeleiding of een programma met online en telefonische begeleiding van een professionele coach.

Cross blue

We nemen geen loopje met de waarheid...

alleen maar positieve reacties

De reacties zijn tot nu toe unaniem lovend. Elke Vanuytven was net een periode inactief met een rugblessure. Ze vertelde me dit nadat ze haar 6 weken had afgerond:

 

“Doordat je de eerste week vooral stretcht/ je kracht en stabiliteit verbetert, heb ik verder het programma kunnen doorlopen zonder overbelasting/pijn. Die voorbereiding was dus zeker belangrijk. Door telkens sprintjes te ‘trekken’ voelde ik ook dat mijn benen echt loop-klaar waren toen ik de eerste keer 5km liep. Van 1min sprintjes ineens naar 5km lopen: ik had op voorhand niet verwacht dat dat me zo vlot ging lukken!”

Cross black