Health Case: Marco

Marco Pareijn kwam bij ons toen hij na een rugblokkage plat had gelegen en met osteopathie/kine het ergste doorgeraakt was. 🤕

Maar hij had nog steeds pijnscheuten 😣 en een constante, zeurende pijn doorheen de dag. Hij kon niet lang rechtstaan of zitten en zijn rug bepaalde zijn doen en laten.

Nu, hij begint bijna aan de bouw van zijn nieuwe huis dus hij zat een beetje met z’n handen in z’n haar.

Marco kwam bij mij en na een screening bleek al snel eigenlijk dat alles ‘ok’ was en dat zijn klachten niet strookten met wat meestal aan de hand is. Tijdens zijn eerste trainingen hebben we daarom getest en hertest tot we uiteindelijk de oorzaak vonden.

Nadat we deze structuren losgewerkt hadden, voelde Marco meteen verlichting. 😊 Daarna leerden we hem de juiste beweegpatronen aan. Training na training kreeg Marco meer vertrouwen in zijn rug en konden we opbouwen naar krachttraining.

Na 6 weken 3x/week te trainen was hij volledig belastbaar en klaar om in Bob de bouwer modus te gaan. 👷

Het meest treffende aan dit traject was zonder twijfel Marco’s dankbaarheid en de pretoogjes 🤩 die hij had toen we kracht aan het trainen waren en hij voelde: Ja, dit zit helemaal ok.

Heb jij ook een specifieke doelstelling waar wij je mee kunnen helpen? Laat dan zeker een berichtje achter op de contacpagina.