Wat klanten zeggen

getuigenissen
“Bram heeft me 12 weken begeleid. Hij stimuleerde me onder andere mijn voedingsgewoonten te veranderen, meer te bewegen en wat te trainen. Al na een paar dagen merkte ik dat ik me beter begon te voelen. Hij is een echte krak in het zoeken van oefeningen op maat van je mogelijkheden. Ik sukkel al geruime tijd met een rugprobleem. Bram heeft daarom eerst een paar weken mijn ‘kern’ versterkt (buikspieren, enz.) alvorens over te gaan naar vervolgoefeningen.
Resultaat na 12 weken: 10 kg minder gewicht, betere verhouding spier/vet-percentage , en voel me een pak beter. Kan je dit zonder personal coach realiseren? Tja, misschien wel maar het gaat toch een pak moeilijker zijn hoor. De begeleiding van Bram hielp mij vooral om terug de draad op te pakken als ik eens ‘gezondigd’ had. Missie is meer dan geslaagd.
Bedankt Bram, voor je inspanningen, en straf dat je zo snel reageerde op mijn vragen via Whatsapp. Ik raad iedereen aan om eens vrijblijvend met jou contact op te nemen, en de mogelijkheden te bespreken. Een dikke merci!"
Wim Volders
best, seller, recommendation, badge

“Bij Bram kwam ik te weten dat ik foutief aan het trainen was. Al mijn ganse leven. Hij is de eerste trainer die verder keek dan het gewicht of de aantallen. Hij had al heel snel door met welk compensatiegedrag ik steeds de kwetsuren aantrok. Ik maak nu vorderingen vanuit kracht en mijn zelfvertrouwen stijgt. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb om bij hem aan de slag te gaan.”

An Kauwenberghs

getuigenissen

“Ondanks een sportieve levensstijl, enkele gezondheidsboeken en veel ‘goede raad’, kon ik nooit mijn gewenst resultaat behalen. Ik was er van overtuigd dat het niet meer voor mij was weggelegd. Bram zet als coach meteen op alle vlakken in, weerlegt enkele mythes en met zijn positieve no-nonsense aanpak, was ik na 3 maanden trainen waar ik in jaren nooit was geraakt. Ik heb nu een realistisch beeld van inspanning en resultaat, bedankt Bram!”

Goedele Hermans

best, seller, recommendation, badge

” Na een schouderblessure met nekrevalidatie bij Bram terecht gekomen. Snel de laatste pijntjes kunnen wegwerken (soms door pijnlijke punten te stimuleren) en opbouwen naar spierkracht in rug, nek en benen. Altijd een oplossing klaar! “Up to the next level”: bedankt Bram! Hopelijk snel terug naar de crossfit! ”

Cindy Verwaest

getuigenissen

“Zelfs als je niet sportief van geest bent, haalt Bram de sportman of -vrouw in jezelf naar boven. Door een goede opbouw doorheen de verschillende sessies laat hij zien dat je meer kan dan je zelf denkt.”

Cilia Schroven

best, seller, recommendation, badge

“Beste cadeau dat ik mezelf in 2 jaar heb gegeven!! Ongelooflijk hoeveel kennis hij heeft…voor het totaalplaatje op vlak van vooruitgang in training-fysiek welzijn-voeding was dit helemaal wat ik nodig had en heb om vooruitgang te boeken… Nog veel werk maar de start is gemaakt”

Inez Groenen