HEAD COACH: BRAM VANDECRUYS

bram vandecruys personal trainer

Mijn doel als personal trainer is om jou naar een hoger niveau te tillen.
Met jouw gezondheid als hoogste prioriteit
Gepassioneerd door innovatie en vernieuwing
Een eeuwige honger naar kennis
Uitgetest in de praktijk
Die ervaring volledig ten dienste van jou
Vastberaden om het verschil te maken
Bescheiden en bewust dat het uiteindelijk alleen neerkomt
op jouw vooruitgang en resultaat

Zoals veel sportprofessionals heb ik altijd veel gesport, maar ik vond mijn ultieme uitdaging pas op mijn twintigste in capoeira. Deze sport is vrij onbekend, maar enorm veeleisend op gebied van coördinatie, explosiviteit en lichaamsbeheersing.

Ik volgde en gaf workshops in bijna alle Europese landen, Rusland, Turkije en uiteraard Brazilië. Ik nam de club over in Geel in 2007 en startte er een in Herentals. Want naast trainen wist ik dat ik zoveel mogelijk van mijn passie wou delen en overbrengen op anderen.

Ik belandde bij CrossFit Mol (nu CrossFit BlueFenix) en na een periode intensief trainen wist ik dat ik mijn roeping gevonden had. Ik stippelde een opleidingstraject uit bij de meest gerenommeerde instellingen en coaches in België, Europa en zelfs wereldwijd.

Als personal trainer - coach help ik mensen om hun missie zo snel en efficiënt mogelijk te bereiken.

Ik begeleid profatleten in hun weg naar de top, ik help mensen hun lichaamssamenstelling te verbeteren en  nog veel meer

 

Mijn doel als personal trainer is om jou naar een hoger niveau te tillen.
Met jouw gezondheid als hoogste prioriteit
Gepassioneerd door innovatie en vernieuwing
Een eeuwige honger naar kennis
Uitgetest in de praktijk
Die ervaring volledig ten dienste van jou
Vastberaden om het verschil te maken
Bescheiden en bewust dat het uiteindelijk alleen neerkomt
op jouw vooruitgang en resultaat

Zoals veel sportprofessionals heb ik altijd veel gesport, maar ik vond mijn ultieme uitdaging pas op mijn twintigste in capoeira. Deze sport is vrij onbekend, maar enorm veeleisend op gebied van coördinatie, explosiviteit en lichaamsbeheersing.

Ik volgde en gaf workshops in bijna alle Europese landen, Rusland, Turkije en uiteraard Brazilië. Ik nam de club over in Geel in 2007 en startte er een in Herentals. Want naast trainen wist ik dat ik zoveel mogelijk van mijn passie wou delen en overbrengen op anderen.

Ik belandde bij CrossFit Mol (nu CrossFit BlueFenix) en na een periode intensief trainen wist ik dat ik mijn roeping gevonden had. Ik stippelde een opleidingstraject uit bij de meest gerenommeerde instellingen en coaches in België, Europa en zelfs wereldwijd.

Als personal trainer - coach help ik mensen om hun missie zo snel en efficiënt mogelijk te bereiken.

Ik begeleid profatleten in hun weg naar de top, ik help mensen hun lichaamssamenstelling te verbeteren en  nog veel meer

 

COACH: WOUTER RAEYMAEKERS

Met Personal Training combineer ik het beste van 2 werelden: Sport en mensen helpen. Het eerste doe ik als touwtrekker en CrossFitter en het tweede met mijn job in de zorg. Als certified personal trainer heb ik een degelijke basis, maar ik kijk er naar uit om nog heel veel bij te leren in alle aspecten van het vak.

Berichten - blog

Health Case: Marco

By Bram Vandecruys | augustus 12, 2022

Marco Pareijn kwam bij ons toen hij na een rugblokkage plat had gelegen en met osteopathie/kine het ergste doorgeraakt was. Maar hij had nog steeds pijnscheuten en een constante, zeurende pijn doorheen de dag. Hij kon niet lang rechtstaan of zitten en zijn rug bepaalde zijn doen en laten. Nu, hij begint bijna aan de…

Goedele: over cholesterol en resultaten

By Bram | september 15, 2020

Goedele heeft een familiegeschiedenis van hoge cholesterol. En een job waarin ze met kinderen werkt. Dus zeker nu laat ze regelmatig bloednames doen zodat ze kan monitoren wat haar waardes doen en of ze zeker geen Covid heeft. Haar resultaat in juni was standaard: verhoogde cholesterol, maar de verhouding was nog net ok. Half augustus…

Ontdek FitFast!

By Bram | augustus 3, 2020

Hoewel de lockdown voor heel wat leed en zorgen heeft gezorgd, zijn er ook veel mensen geweest die meer gingen bewegen, gezonder gingen koken,… en dat vind ik natuurlijk geweldig! Lopen werd dan ook de favoriete tool van heel wat mensen die aan het bewegen gingen en snel en veilig terug in conditie wilden geraken…

Een andere blik op discipline

By Bram | december 15, 2019

Recent luisterde ik naar een podcast van Dan Garner, een succesvolle coach. Hij wierp een ander licht op dit klassieke thema en ik vond dat zo goed gezegd dat ik het graag met je deel. Ik val meteen met de deur in huis: Discipline is een voorwaarde voor vrijheid. Voor sommige mensen is dit vanzelfsprekend,…

Verse appelmoes voor een blije buik

By Bram | november 18, 2019

An apple a day keeps the doctor away. Deze oude volkswijsheid kent iedereen en doelt op de vitamines en mineralen. Maar er is nog een heel goede reden om te smullen van deze rode of groene kanjers. Ze helpen namelijk om je maagwand te herstellen. En daar hou ik van: simpel, werkbaar, kleine moeite, groot…

Gym Gems: Leg curl

By Bram | mei 24, 2018

Vandaag krijg je weer een gym gem, de leg curl. We leggen de focus weer even op de achterkant van je onderlichaam. It needs lots of love! Je hamstrings zijn de spieren aan de achterkant van je bovenbeen. Hun 2 voornaamste taken: enerzijds zorgen ze voor het buigen van je knie en anderzijds helpen ze…