BEDRIJVEN

Fitte, gezonde en mentaal scherpe werknemers zijn goud waard. Pro-actieve bedrijven nemen graag het initiatief.  Dit zorgt niet alleen voor een betere werksfeer, het rendeert ook! Bram Vandecruys Personal training helpt bedrijven om hun werknemers fit te krijgen en te houden.

  • Een halve of hele dag die modulair kan ingevuld worden met enerzijds sessies over gezondheid, voeding en stressmanagement en anderzijds leuke, intensieve of corrigerende trainingssessies. Hiernaast vind je een voorbeeld
  • Een inclusief programma van 10 weken waarbij de werknemers in groepjes werken aan alle aspecten van een gezonde werkomgeving, een houdings- en bewegingsanalyse krijgen en wekelijks in-house een workout doen met een Personal Trainer. De nadruk van de workout ligt  op houdingscorrectie eerder dan intensieve cardio-sessies Je werknemers vullen een vragenlijst in en bepalen hun doelstellingen. Wij komen langs en bespreken een traject dat werkbaar is voor elke werknemer en waar ze hun eigen ding kunnen doen. Zo kan de sportieve boekhouder een nieuw loop-, kracht- of fietsschema krijgen, maar kan de niet-zo-sportieve manager rustig opbouwen met een aantal correctieve oefeningen en instapworkouts. Deze schema’s worden aan een afgesproken tempo hernieuwd en opgevolgd.

Interesse in één van onze formules voor personal training bij bedrijven of wil je liever iets dat helemaal aangepast is aan de wensen en behoeftes van je team?