PRIJZEN

Personal Training


Personal Training 10 sessies
Featured
10 Sessies
- Houdings- en bewegingsanalyse
- Anthropometrie
- Persoonlijk trainingsschema
- Persoonlijke voedingsbegeleiding
Price600 €
Voedingsbegeleiding in groep
6 maanden
- Wekelijkse e-mails
- 2-wekelijks contactmoment in groep
- 6-maandenprogramma
Price40 €/ maand
Personal Training 20 sessies
New
20 Beurten
- Houdings- en bewegingsanalyse
- Anthropometrie
- Persoonlijk trainingsschema
- Persoonlijke voedingsbegeleiding
Price1100 €
Voedingsbegeleiding 1 op 1
New
6 maanden
- Gepersonaliseerd actieplan
- Wekelijkse e-mails
- 2 opvolgcalls per maand
- 2 consultaties per maand
Price75 €/ maand
Online begeleiding
New
Monthly
1e MAAND: - 2 uur PT: 1u assessment + 1u uitvoering oefeningen. - online schema, wekelijks herzien op basis van jouw feedback. Deze opstartmaand kost 200 € ALLE VOLGENDE MAANDEN: - 1u PT - online schema, wekelijks herzien op basis van jouw feedback.
Price100 €/maand

"Bedankt Bram voor de heldere check-up en de tips!"

Rolf Hannes

"Super professionele houding-en bewegingsanalyse! Ik ken nu mijn werkpunten en weet ook hoe ik deze thuis zelf kan aanpakken. Mijn Crossfit trainingen zullen hier ongetwijfeld wel bij varen."

Nathalie Van den Bosch

"Bram is een super coach, Ik sport over het algemeen niet zo graag maar zijn lessen zijn altijd leuk en achteraf voel ik mij altijd een beetje beter en sportiever worden. Hij houdt rekening met je doelen en beperkingen en is altijd positief ingesteld maar hij durft ook zeggen waar het op staat (wel op een fatsoenlijke, motiverende manier)"

Kelly Vleminx

"Awesome coach! Takes the time to analyze your goals, your skills, and flaws. Very flexible, motivated and goal-driven approach. Highly recommended!"

Alwin Roosen

"Zeer professionele coaching met een persoonlijke en gerichte aanpak. Na drie maanden 14 kilo afgevallen. Geen geblokkeerde nekspieren meer, weg constante hoofdpijn en een pak beweeglijker in mijn dagelijks leven. Let's do the next step : nog 10 kilo en spiertjes opbouwen!"

Gert Vandecruys

"Ik wil onze Brammeke enorm hard bedanken, voor de supertrainingen die ik bij hem gehad heb. Heb er enorm veel uitgeleerd, zelf ben ik ook veel bezig met sport en bij Bram heb ik toch die extra's geleerd die ik nog niet kende. Ik had enorm veel aan zijn PT lessen het was niet alleen leerrijk, maar ook plezant. Wa wil je, met zo een aangenaam en toffe coach kan dit niet anders. Ook dankzij Bram wil ik nu ook zijn weg op. Hij is niet zoals de meeste coachen, hij let erop dat u houding in elke beweging correct gebeurd en dit is enorm belangrijk vooor blessures te voorkomen. Maar ook om een goede en trotse houding te krijgen. En dit willen we toch allemaal... Want een goede houding straalt zelfvertrouwen uit en meer zelfvertoruwen is een positiever uitstraling. Thanks to coach!"

Berbel Verboven

"Top coach! Na 1.5 jaar intensief crossfit in december stil gevallen met een serieuze schouderblessure. Samen met Bram echter aan een geweldige samenwerking begonnen. Na een verhelderende houdings- en bewegingsanalyse waren mijn werkpunten duidelijk en timmeren we aan de weg naar Kara 2.0. De weg is nog lang, maar ben nu al zeker dat ik er veel beter als voordien ga uitkomen. Sporten is een deel van mezelf geworden en iets waar ik super veel energie en voldoening uithaal. Blij dat ik weer verder kan... Merci!"

Kara Kerkhofs

"Merci bram om ervoor te zorgen dat ik na 2 jaar eindelijk kan deadliften zonder schrik te hebben om mijn rug vast te trekken."

Vincent Vernyns

Na een hoop operaties bij de juiste persoon terecht gekomen, om mij de juist houding en bewegingen aan te leren!! Heel tevreden over de professionele aanpak en de vooruitgang die we geboekt hebben op een korte periode. Top coach!!!

Niel Kempenaers

Bram kijkt echt naar wat jouw doelen zijn, maar ook naar jou zwakkere punten en de trainingen worden daaraan aangepast. Top trainingen die helemaal gepersonaliseerd zijn. Na een goede maand merk ik al resultaat! ik ben super tevreden en gemotiveerd dankzij de professionele aanpak. Complimenten dus! Ik zou het aanraden aan iedereen die net dat beetje extra nodig heeft om zijn/haar doelen te bereiken.

Liesbeth Vandecruys