Coach

 

Zoals veel sportprofessionals heb ik altijd veel gesport, maar ik vond mijn ultieme uitdaging pas op mijn twintigste in capoeira. Deze sport is vrij onbekend, maar enorm veeleisend op gebied van coördinatie, explosiviteit en lichaamsbeheersing.

Dagelijks trainen was vanzelfsprekend en capoeira een way of life. Ik volgde en gaf workshops in alle Europese landen, Rusland en Turkije. Ik nam de club over in Geel en startte er een in Herentals. Want naast trainen wist ik dat ik zoveel mogelijk van mijn passie wou delen en overbrengen op anderen.

Lesgeven bracht me heel veel voldoening en ik wou het steeds beter doen.

In mijn constante zoektocht naar meer kennis kwam ik via andere leraars bij crossfit terecht. Opnieuw een sport waar ik me volledig in kon uitleven. Ik besliste om mijn leven om te gooien en studeerde hard om de theorie achter beweging onder de knie te krijgen en systematisch te werk te gaan.

Toen ik mijn NASM opleiding achter de rug had, ging er een nieuwe wereld voor me open. Ik besefte dat dit was wat ik altijd al wou doen. Mensen helpen om gezond te worden, te bewegen, doelstellingen te behalen. Om mijn klanten steeds beter te kunnen helpen, volg ik meerdere keren per jaar specialisatie-opleidingen en seminars. Zo krijgen mijn klanten steeds betere resultaten en kan ik mensen beter helpen.